- Zamów specjalnie przygotowane przez nas mięso na ciepło przez telefon z dostępnego menu poniżej. Ustal dzień i godzinę odbioru.
- Odbierz w wybranym sklepie firmowym lub osobiście w naszych zakładach w Bełku przy ul. Palowickiej 155 A.
- Pieczemy w specjalnym piecu pod nadzorem specjalistów, gwarantuje to niepowtarzalny smak, jakość i temperaturę!
Z nami każda impreza okolicznościowa na pewno się uda!
Zamów już teraz!
Pod numerem telefonu: 32 431 31 36
Wybierz z dostępnego menu poniżej i podaj nazwę przy zamówieniu:

Wyjątkowy smak karczku, delikatnie podkreślony naturalnym miodem
i aromatycznymi przyprawami. Nowy smak, nowe doznania.

Wyjątkowy smak szynki, delikatnie podkreślony naturalnym miodem
i aromatycznymi przyprawami. Nowy smak, nowe doznania.

Przysmak z którego jesteśmy szczególnie dumni, obecny na lokalnych stołach już od wielu lat. Warto spróbować w wersji upieczonej i poznać na nowo.

Dla wielbicieli prawdziwie sytych posiłków, które ozdobią stół każdej imprezy. W tym wypadku karczek dodatkowo przekładany jest plastrami boczku, które są smakowitym dodatkiem w pieczeni.

Przysmak wyłącznie ze składników drobiowych. Wytrybowane z kości udko w złotym kolorze, oraz pyszny farsz sprawiają, że smak pozostaje na długo w pamięci.

Pieczeń z fileta drobiowego z papryką i serem, owinięta cienkimi plastrami boczku. Efektowny wygląd dania, połączony ze świetnym smakiem tworzy niezwykłą całość.

Coś dla wielbicieli pieczeni ze słodką nutą. Odpowiednio wypieczony schab skrywa w środku nadzienie z suszonych śliwek, które nadają daniu niepowtarzalnego smaku i aromatu.

Niezwykle ciekawy sposób wykorzystania schabu wieprzowego. Plastry schabu formowane są w kieszonki, które wypełnia się nadzieniem mięsno-serowym. Oryginalne i pyszne.

Marynowane kawałki mięsa z indyka, przekładane boczkiem wieprzowym i warzywami. Prawdziwy przysmak.

Marynowane kawałki wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego przekładane boczkiem i warzywami. Świetne zarówno jako przekąska, jak i danie główne.

Prawdziwa ozdoba suto zastawionego stołu. Pieczeń wymagająca idealnego zapeklowania, jak również odpowiedniego czasu i temperatur y pieczenia, by w pełni oddać swój niepowtarzalny smak. Czuwamy nad każdym z tych etapów.

Prawdziwy kawał soczystego mięsiwa. Odpowiednio wydłużony czas pieczenia sprawia, że danie nabiera właściwej bar wy, kruchości i miękkości. Prawdziwy rarytas.

Golonko wytrybowane z kości, odpowiednio zapeklowane i idealnie soczyste. Sprawdza się przy każdej okazji i na każdym, a już zwłaszcza śląskim stole.

Faszerowany nadzieniem mięsno-warzywnym, pieczony schab. Dla podkreślenia zarówno smaku, jak i wyglądu pieczeń posypana z wierzchu płatkami czosnku.

Idealnie doprawione, wspaniale soczyste żeberka, to nie lada przysmak. Mięso idealnie odchodzi od kości i rozpływa w ustach – palce lizać.

Klasyczna pieczeń, sprawdzona przy każdej okazji. Nasz schab jest mocno soczysty, aromatyczny i zadowoli każde, nawet najbardziej wymagające podniebienie.

Polędwiczki wieprzowe, to prawdziwy przysmak znany każdemu wielbicielowi dobrej kuchni. Jeśli dodać do tego pyszny farsz serowo-pieczarkowy, otrzymamy niezwykle szlachetne danie.