Gorące pieczone mięsa

  1. Zamów specjalnie przygotowane przez nas mięso na ciepło przez telefon z dostępnego menu poniżej. Ustal dzień i godzinę odbioru.
  2. Odbierz w wybranym sklepie firmowym lub osobiście w naszych zakładach w Bełku przy ul. Palowickiej 155 A.
  3. Pieczemy w specjalnym piecu pod nadzorem specjalistów, gwarantuje to niepowtarzalny smak, jakość i temperaturę!
    Z nami każda impreza okolicznościowa na pewno się uda!
  4. Zamów już teraz!
    Pod numerem telefonu: 32 431 31 36
  5. Wybierz z dostępnego menu poniżej i podaj nazwę przy zamówieniu:
Warkocz schabowy – Nowość!
  1. Karczek królewski
    Dla wielbicieli prawdziwie sytych posiłków, które ozdobią stół każdej imprezy. W tym wypadku karczek dodatkowo przekładany jest plastrami boczku, które są smakowitym dodatkiem w pieczeni.
    Przysmak wyłącznie ze składników drobiowych. Wytrybowane z kości udko w złotym kolorze, oraz pyszny farsz sprawiają, że smak pozostaje na długo w pamięci.
    Kurczę nadziane
    Pozbawiony kości kurczak, wypełniony odpowiednio doprawionym farszem z mięsa wieprzowego. Idealnie skomponowany smak i oryginalna forma, to gwarancja sukcesu na każdym stole.
    Szachownica
    Pieczeń z fileta drobiowego z papryką i serem, owinięta cienkimi plastrami boczku. Efektowny wygląd dania, połączony ze świetnym smakiem tworzy niezwykłą całość.
    Schab ze śliwką
    Coś dla wielbicieli pieczeni ze słodką nutą. Odpowiednio wypieczony schab skrywa w środku nadzienie z suszonych śliwek, które nadają daniu niepowtarzalnego smaku i aromatu.
    Sakiewki schabowe
    Niezwykle ciekawy sposób wykorzystania schabu wieprzowego. Plastry schabu formowane są w kieszonki, które wypełnia się nadzieniem mięsno-serowym. Oryginalne i pyszne.
    Szaszłyk drobiowy
    Marynowane kawałki mięsa z indyka, przekładane boczkiem wieprzowym i warzywami. Prawdziwy przysmak.
    Szaszłyk wieprzowy
    Marynowane kawałki wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego przekładane boczkiem i warzywami. Świetne zarówno jako przekąska, jak i danie główne.
    Kita pieczona
    Prawdziwa ozdoba suto zastawionego stołu. Pieczeń wymagająca idealnego zapeklowania, jak również odpowiedniego czasu i temperatur y pieczenia, by w pełni oddać swój niepowtarzalny smak. Czuwamy nad każdym z tych etapów.
    Karczek pieczony
    Prawdziwy kawał soczystego mięsiwa. Odpowiednio wydłużony czas pieczenia sprawia, że danie nabiera właściwej bar wy, kruchości i miękkości. Prawdziwy rarytas.
    Golonko pieczone
    Golonko wytrybowane z kości, odpowiednio zapeklowane i idealnie soczyste. Sprawdza się przy każdej okazji i na każdym, a już zwłaszcza śląskim stole.
    Schab faszerowany
    Faszerowany nadzieniem mięsno-warzywnym, pieczony schab. Dla podkreślenia zarówno smaku, jak i wyglądu pieczeń posypana z wierzchu płatkami czosnku.
    Żeberko pieczone
    Idealnie doprawione, wspaniale soczyste żeberka, to nie lada przysmak. Mięso idealnie odchodzi od kości i rozpływa w ustach – palce lizać.
    Schab pieczony
    Klasyczna pieczeń, sprawdzona przy każdej okazji. Nasz schab jest mocno soczysty, aromatyczny i zadowoli każde, nawet najbardziej wymagające podniebienie.
    Polędwiczki faszerowane
    Polędwiczki wieprzowe, to prawdziwy przysmak znany każdemu wielbicielowi dobrej kuchni. Jeśli dodać do tego pyszny farsz serowo-pieczarkowy, otrzymamy niezwykle szlachetne danie.

    *Aranżacje produktów na zdjęciach występują jako propozycja podania.